Haväng

Stina Dabrowski

Posted in Media by Jonas on 19 januari 2008

Stina Dabrowski säger att hon är jättenöjd med att det blev liv i luckan efter första programmet som sågs av 725 000 tittare. Personligen undrar jag om Debatt ens kommer upp i 400 000 nästa vecka. Jag sågade programmet i en tidigare blogg här, men kommer själv ge Debatt en chans till för att se om Stina och Co lärt läxan.

Annonser
Tagged with: ,

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Viktor said, on 19 januari 2008 at 20:49

  Så sant som det är sagt, gästerna var ju inget vidare de heller, en förtvilad farbror som kommer med ett ogenomtänkt förslag vars idé lär komma från hjärtat och inte hjärnan, och en herrans massa kackel i öronen på varandra.

 2. annalisa said, on 19 januari 2008 at 21:09

  orkar helt omöjligt titta på stinas program…hon måste vara världsmästare på att avbryta folk! herregud..i en debatt ska man väl få fram sina åsikter men det verkar vara stört omöjligt för hennes gäster då hon avbryter precis hela tiden och summan blir en enda stor röra..synd då debattprogram kan vara riktigt intressanta om de bara leds av en kunnig och kompetens programledare..
  det e va jag tycker 🙂

 3. Jonas said, on 19 januari 2008 at 21:20

  viktor & annalisa; instämmer. Att leda ett debattprogram live med en gästpublik som är engagerade kräver mycket av programledaren. I första avsnittet visade inte Stina att hon fixar det. Tvärtom havererade hon debatten genom att avbryta hela tiden varför allt blev snuttefierat. Halvera antalet gäster och begränsa ämnena till max två per program. Och om Stina inte fixar det till nästa gång, så ta in Lennart Persson, som visat att han har kompetens att leda ett debattprogram.

 4. Cite said, on 19 januari 2008 at 21:38

  Håller med, riktigt dåligt. Jag satt och funderade på om Stina inte var berusad, hon betedde sig stundtals så.

 5. CL said, on 19 januari 2008 at 23:30

  Håller med föregående. Hon var obeskrivligt dålig. Berusningsteorin kan vara något…hon verkade helt väck. Den stackars farbrorn, som sagt. Hon var hemsk mot honom, hon borde gå ut med en ursäkt. Uselt!!

 6. Gunilla said, on 19 januari 2008 at 23:38

  ”Debatt” med Stina Dabrowski var riktigt uselt. Det är inte utan att man blir riktigt förbannad. Debatt är ett program som tar upp viktiga ämnen. Därför behövs en seriös och kompetent programledare. Ge tillbaka jobbet till Lennart Persson genast!

 7. Georga said, on 23 januari 2008 at 22:10

  Det var det absoluit sämsta jag sett i debattväg. Stina hade ingen som helst kontroll över debatten. Dessutom ver det ju helt ointressant…
  Och att plocka in freaks som Kullenberg gör ju att det blir pajas-TV à la Aschberg med den skillnaden att han brukar kunna hantera och styra upp tokskallarna…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: