Haväng

Wanja Lundby Wedin

Posted in Samhälle by Jonas on 23 mars 2009

Wanja Lundby Wedin är bara så tragisk. Hennes svammel och bortförklaringar biter inte på någon. Hon får 70 000 om året för att sitta i styrelsen för AMF, men kan inte räkna ihop summan av 1 + 1. Hon tycks inte heller läsa årsrapporterna där det framgått vilka ersättningar som avsatts för AMF´s tidigare VD. Nu påstår hon att hon är grundlurad. I helskotta heller. Jag är såå enbarmligt trött på socialdemokrater som pratar om jämlika samhällen, men som lever i en helt annan värld långt borta från verklighetens krassa vardag. Långt borta från Rosengårds kravaller, Tenstas brandbomber och fattigpensionärer. Jag kommer aldrig mer rösta på socialdemokraterna. Detta var droppen. Jag kräver kompetens av välbetalda företrädare för staten och den kompetensen har inte Wanja Lundby Wedin. Vilket hon med all tydlighet också bevisat.


Foto: Fredrik Sandberg

Annonser

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. evamojje said, on 23 mars 2009 at 21:24

  Det konstiga är ju inte bara hon utan hela styrelsen säger sig vara ovetande. Är detta fallet så är dom ju både överbetalda och inte kvalificerade för det jobb dom har.

 2. Jonas said, on 23 mars 2009 at 21:59

  Precis!

 3. Pelle said, on 23 mars 2009 at 22:06

  Här har det gnällts i årtionden om hur den vanlige medborgaren ska göra rätt för sig i samhället och inte försöka sig på fusk mm och så kommer då allt detta från höga ledningar och styrelser runtom i landet både i privata och statliga sektorer som en bomb bland allmänheten.Det är förmodligen slut med rättfärdigheten hos många nu där jag har full förståelse för att t ex herr och fru svensson i sin lilla lägenhet med kanske A-Kassa och sjukbidrag eller låg lön på alla vis efter detta myglar något kolsossalt så länge de lever.Jag kommer då inte att fördömma deras handling.Det krävs mycket för att bygga upp ett fungerande samhälle men tyvärr inte så mycket från att störta moralen i detsamma.Egendomlig bara att detta skulle komma från de som vi borde kunna ha litat på.

  Pelle

 4. Jonas said, on 23 mars 2009 at 22:47

  Väl sagt, Pelle!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: