Haväng

Nu vaknar journalisterna

Posted in Media, Samhälle by Jonas on 09 april 2009

Den okritiska rapporteringen av historien Annika Östberg får nu allt större svallvågor i mediakretsar. Förmodligen pga bland annat kritiska bloggar som pickar gammelmedia i pannan. Det blir alltmer uppenbart för journalister och redaktörer att allmänheten och kritiska bloggare inte sväljer all skit som de försöker prångla ut. Redan när jag var sex år lärde min far mig att vara kritisk när jag skummade tidningarna. Och det har jag varit sedan dess. Men det är först sedan bloggens intåg som vi också kan säga stopp till hårt vinklade artiklar. Vi köper inte längre struntartiklar som en del media försöker köra ned i halsen på oss. Vi kommer att granska gammelmedia och säga ifrån när nog är nog.  Läs mer i DN och på Newsmill.

Annonser

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Jesus said, on 09 april 2009 at 22:22

    Jag ser klara paralleller med christer petterson och annika östberg. Deras liv, kom snet i skolan och att de mördat, skillnaden är att christer mördade här i landet och han är man. Samma avskyvärda brott men en skall det skrivas hyllningsartiklar om. Usch!

  2. norah4you said, on 10 april 2009 at 5:44

    Det må vara ok att Annika Östberg får komma till Sverige efter avtjänade 28 år. MEN mord är mord och livstid (i hennes fall dömd till dubbel livstid) borde få vara livstid även i vårt liberala land.

  3. evamojje said, on 10 april 2009 at 10:55

    En fingervisning bara, Hon är dömd till 25-life for first degree murder to be served concurrently. Vilket betyder 25-livstid för första gradens mord och ska avtjänas samtidigt. Alltså inte efter varandra. Och eftersom hon nu suttit i 28 år så kan hon nu få sitt straff tidsbestämt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: